Datura gaat verhuizen!

15 maart 2019

Van een omgeving met voornamelijk farmaceutische bedrijven naar een omgeving waar het overgrote deel van de ecologie wereld zich bevindt!

Gezien Datura Molecular Solutions tot nu toe altijd gebruik maakte van de faciliteiten van Naturalis Biodiversity Center werden wij wat geremd in onze droom om uit te breiden. Ondertussen zijn we zover dat het verder uitbreiden van ons team en onze bezigheden onvermijdelijk is. Gezien Naturalis halverwege 2019 zal verhuizen naar een nieuwe locatie, was dit voor ons de tijd om op zoek te gaan naar een laboratoriumruimte voor onszelf.

Ondertussen hebben wij de geschikte locatie gevonden. Vier laboratorium ruimtes met onze eigen apparatuur waar we alle mogelijkheden zullen hebben, en benutten, om door te groeien.
Met trots kondigen wij aan dat Datura Molecular Solutions zich vanaf 1 mei 2019 zal vestigen in het Agrobusinesspark te Wageningen.

We hopen dat we vanaf onze nieuwe locatie een nog betere kwaliteit kunnen leveren en daarnaast nog meer mogelijkheden kunnen creëren voor de toepassing van moleculaire DNA technieken in de ecologie!

Ons nieuwe adres:

Datura Molecular Solutions BV
Agrobusinesspark 10
6708 PW, Wageningen
Nederland